ECO-HOTELS : Ecolodge & El Momo Cottages

Ecolodge Rendez-Vous
WindwardsideE-mail: info@ecolodge-saba.com
Website: www.ecolodge-saba.com
Telefoon: +599-416-5507/3888 Reserveringen: +599-416-3348
Vanuit USA: 1 305 720 2578

Ontspannen in een hangmat, lezen, of gewoon kijken naar voorbij drijvende wolken in een van hun twaalf zonne-energie aangedreven eco-cottages, die op een terrasvormig stuk landbouwgrond verspreid liggen aan de rand van het regenwoud.
Elk huisje heeft een ander Sabaans thema en is geschikt voor maximaal vier personen met eigen badkamer.
Sommige huisjes hebben ook een kitchenette; telefoons of televisie is niet in de huisjes, je zult het moeten doen met vogels en sterren als entertainment.

Gebouwd voor natuurliefhebbers, wandelaars en duikers en met een filosofie van verbonden zijn met de natuur toont de Ecolodge Rendez-Vous een verantwoordelijke houding ten aanzien van het gebruik van hulpbronnen en het milieu in het algemeen. Het goed bekend staande Rainforest Restaurant serveert ontbijt, lunch en diner, zoveel mogelijk met gebruik van groenten uit eigen moestuin . Na een wandeling of na duiken is er de mogelijkheid om te bij te komen in de zweethut en het warme en koude bad op het terrein.

Kom en kom tot rust in deEcolodge; Uw Rendez-Vous met de natuur!

***********************************************************************

El Momo Cottages
Booby Hill, Windwardside

P.O. Box 542, Windwardside
Website: http://www.elmomocottages.com/
E-mail: elmomo.cottages@gmail.com
Telefoon/fax: +599-416-2265

Vredigheid - Natuur - Stilte

Dit charmante eco hotel met veel persoonlijke accenten en een adembenemend uitzicht over de oceaan biedt warme gastvrijheid en een rustige sfeer.
De service is erg vriendelijk en er wordt aandacht besteed aan details. De gastvrije eigenaren nemen de tijd om tips, achtergrondinformatie en inzicht in de Sabaanse kunst en cultuur te geven.
Het zwembad, zelfbedienings-bar en hangmatten dat alles draagt bij aan de plezierige manier van leven en helpen u om u te ontspannen en tot rust komen. Het hotel is een rustige hemel, waar men kan uitrusten en genieten van de natuur op zijn best.
Dit is een toevluchtsoord waar romantiek en ontspanning heerlijk mix vormen. Geniet van fantastische oceaan zonsondergangen van oktober tot maart.
Het rustige hotel ligt op 10 minuten lopen van Windwardside. De eigenaren spreken vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Spaans en spreken ook een beetje Frans.